2020. július 7. kedd

RSS

20. Zabhegyező Szülinap

2011.December 10. 14:00 Wigner Jenő kollégium, roller klub, Budapest

Kedves ex és jelenlegi Zabhegyezők!

Szeretettel meghívunk titeket az Egyesület 20. születésnapi ünnepségére.

Időpont: 2011. December 10. 14:00-tól kifulladásig
Helyszín: Wigner Jenő kollégium, Roller klub

A részletes programtervet később tesszük közzé a honlapunkon (www.zabhegyezo.hu), de annyit elmondhatok róla, hogy nem lesz hiány mókában és kacagásban, tortában, vicces és tanulságos történetekben, emlékekben és jövőbeni terveinkben.

Kérünk Benneteket, hogy a programra hívjátok meg minden általatok ismert volt és jelenlegi Zabhegyezőt, hogy a mi “kis” családunk minél több tagja jelen lehessen az eseményen! Viszont arra is szeretnénk kérni titeket, hogy akik most szeretnének megismerkedni az egyesülettel, inkább a Fesztiválmegbeszéléseken vagy egyéb programjainkon csatlakozzanak hozzánk, a szülinapon még ne!

Emellett örülnénk neki, ha minél több Zabis és fesztiválos képet, ajándéktárgyat, videót, rézkarcot, olajfestményt, megtartott dekort, fadobozban őrizgetett hajbazizz-et, az x-edik fesztiválon nálad maradt ajtókilincset, kifestőt és egyéb kis emléket el tudnátok hozni, hogy kiállíthassuk, megtapogathassuk, megnyalogathassuk (persze csak a kilincset) és bárki megcsodálhassa.
Ha van ilyen emléked és szeretnél a helyszín előkészítésben segíteni, keresd Szembratovics Szellit (szelli.sz@gmail.com, 06202600078)

Végül, de nem utolsó sorban, meghirdetésre kerül a Zabhegyező Szülinapi Torták versenye!
Jelentkezzetek e-mailben a rpeter88@gmail.com címen, és készítsetek egy szabadon választott méretű tortát a Zabhegyező szülinapra. A legjobban sikerült torták készítőit (változatos kategóriákban) értékes Zabis ajándékokkal jutalmazzuk!

Kérdéseitekkel és kéréseitekkel, valamint javaslataitokkal bátran forduljatok hozzám!

Üdvözlettel
a Vezetőség nevében
Rovács Péter
rpeter88@gmail.com
06 20 324 41 03

Facebook esemény: 20. Zabhegyező Szülinap

Szólj hozzá!