2020. február 20. csütörtök

RSS

Adó 1% felajánlása

A Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesületének önkéntesei immáron 26. alkalommal láttak vendégül a tavaszi szünetben közel 300 gyermeket a Nemzetközi Gyerekfesztiválon Pápán, a Batthyány Lajos Szakiskolában.

Adód 1%-ával te is hozzájárulhatsz a XXVI. Nemzetközi Gyerekfesztivál sikeréhez.

Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesülete
Adószám: 19669467-1-42

Letölthető nyilatkozat: Szja 1% nyilatkozat

A rendezvényünk programjait minden évben egy történet köré építjük fel, ami nem csak a programelemekben, hanem dekorációban is visszaköszön. Az idei évben az Múzeum titokzatos világára épült a Fesztivál. A rendezvény célja, hogy játékok során fejlesszük a résztvevő gyerekek szociális készségeit, miközben barátokat szereznek, és új kultúrákat ismernek meg. A Fesztivál létrehozásának és lebonyolításának alapgondolata a gyerekek aktív, cselekvő részvételének előtérbe helyezése. A résztvevők itt nem csupán szemlélői, hanem létrehozói a programoknak. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk a csoportok számára tudásuk, tevékenységük, kultúrájuk bemutatására és a többi csoport megismerésére. A Fesztivál legnagyobb értékei a játszva tanulás, a tolerancia és a közösségtudat.

Fontosnak tartjuk, hogy a résztvevő fiatalok minél több magyarországi nagyvárost ismerjenek meg az évek alatt, így idén Pápa városába látogattunk el.

Most a Te támogatásodat kérjük, hogy a tavaszi szünet legnagyobb gyerekrendezvénye minél színvonalasabb kereteket ölthessen.

Töltsd le a rendelkező nyilatkozatot, nyomtasd ki és add oda szüleidnek, ismerőseidnek, hogy csatolhassák adóbevallásuk mellé:
Rendelkező nyilatkozat – pdf változat
Rendelkező nyilatkozat – rtf változat