2022. május 29. vasárnap

RSS

ADÓ 1% felajánlása

Mi vagyunk a Zabhegyező Gyerekanimátorok. Egyesületünk célja, hogy olyan fiatal önkéntesekből álló csapatot fogjon össze és támogasson, akik  szerint a szabadidejük eltöltésének a legjobb módja az, hogy játékos programokat szervezzenek gyerekeknek.

Tudod, mi a receptje egy Zabhegyező évnek? 120 lelkes önkéntes, 350 magyarországi és határon túli vidám gyerek, rengeteg fonal, arcfesték, színes papír, királylány, űrmajom, tengerszörny jelmez (többek között), finom reggelik és vacsorák, kényelmes polifoamok, hangos kiáltások, sok-sok együtt táncolás, nevetés, játékok párban, hárman vagy százan, nevettetős játékok, ügyességi játékok, szaladgálós és üldögélős játékok, pár pacsi, sok-sok ölelés, és az adó 1%-od!

Ezt úgy csináljuk, hogy mindent beleadunk. Szeretjük, ha gyereknapon, fesztiválokon meghívottként részt vehetünk és olyan programokkal készülhetünk, amivel közös játékra ösztönözzük a gyerekeket, ezért lelkesek vagyunk. Legnagyobb programunkat, a Zabhegyező Gyerekfesztivált az elejétől a végéig önkénteseink szervezik meg (akik többnyire 18 év alattiak!), ezért fáradhatatlanok vagyunk. Tudjuk, hogy sokat tanulhatunk a játékok felépítéséről, pedagógiai módszerekről, és arról, milyen készségeket fejleszthetünk egy foglalkozással, ezért nyitottak és kíváncsiak vagyunk. Mi vagyunk a Zabhegyező Gyerekanimátorok. Szeretnénk, ha Egyesületünk még sokáig lehetne ennek a sok jónak a fészke, ezért kérünk, ajánld nekünk adó 1%-odat!

Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesülete
Adószám: 19669467-1-42

Az alábbi linken is felajánlhatod percek alatt adó 1%-odat: https://webnyk.nav.gov.hu

 

 

Szólj hozzá!