2018. december 13. csütörtök

RSS

Szülőknek

Kedves Szülők!

A Gyerekfesztivált 1992 óta minden évben, a tavaszi szünetben rendezi meg a közhasznú Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesülete, ebben a tanévben 2018. március 28. – április 1. között rendezi meg Budapesten a Kürt Alapítványi Gimnáziumban (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 5/b.).  A tábor elsősorban az általános iskolás korosztályt célozza meg, 6-13 éves kor között. A résztvevő csoportokat általában osztályok, évfolyamok alkotják, de előfordul, hogy egyéb gyerekcsoportok (pl.: szakkörök, sportkörök) érkeznek.

A Gyerekfesztivál központi helyszíne egy arra alkalmas iskola vagy művelődési ház, itt zajlanak zömében a programok és az étkeztetés. A meleg ételt hivatásos szakácsok, az iskola ételbeszállítói főzik. A gyerekek számára a környező iskolákban biztosítjuk a szállást saját hálózsákban, polifonon vagy tornaszőnyegen.

A résztvevőket változatos programokkal és kézműves foglalkozásokkal várjuk, így lehetőségük nyílik kedvüknek és egyéniségüknek megfelelő foglalkozást választani. Megtapasztalhatják a kultúrák közötti sokszínűséget, kipróbálhatják magukat a nagyjátékokban, ahol az összes fesztiválozó lurkó együtt játszik. A fesztivál ideje alatt a gyerekekkel szakképzett és több éves tapasztalattal rendelkező önkéntes animátoraink foglalkoznak. A tábor végén minden gyerek felejthetetlen élményekkel tér haza.

A Gyerekfesztiválra több hazai és határon túli gyerekcsoport érkezik, éppen ezért nagy gonddal és odafigyeléssel szervezzük a programokat. Az egyéni jelentkezők egy szakképzett pedagógus által vezetett csoportba kerülnek.

Helyszín:                   Kürt Alapítványi Gimnázium (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 5/b.)
Időpont:                    2018. március 28. – április 1.

Részvételi díjak:

Az előző évekhez képest, az idei fesztiválon megváltoznak a részvételi díjak befizetésének határidejei és árai. Az idei fesztivál részvételi díja 17.000 Ft/fő, mind a határon túlról érkezőknek mind a hazai csoportoknak is. Testvérek jelentkezése esetén 2.000 Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani a fenti árból, abban az esetben is, ha a testvérek külön csoportban érkeznek.

Ez az összeg tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és a Fakultatív nap esetleges költségein kívül az összes programon való részvételt. A kísérők létszáma nem meghatározott, azonban minden 10. gyermek után egy szülő vagy pedagógus részvételét tudjuk ingyenesen biztosítani.

Azon résztvevők, akik a regisztráción túl 2018. február 15-ig az előleget is elutalják  a Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesületének bankszámlájára, vagy személyesen befizetik, azok számára 1 db fesztivál pólót adunk ajándékba. (Az előleg összege 3.400 Ft, ez a teljes részvételi díj 20%-a, testvérek esetében ez az összeg 3.000 Ft)

A végső jelentkezési határidő: 2018. március 20. ez után már nem áll módunkban jelentkezéseket elfogadni. A jelentkezés csak abban az esetben számít véglegesítettnek, amennyiben az előleg is befizetésre kerül!

A fennmaradó összeg befizetésére a fesztivál első napjáig van mód 2018. március 28-ig. Az előleghez hasonlóan választható az utalásos és a készpénzes fizetési opció is.

Napközis tábor

Az idei évben is lehetőséget kínálunk Napközi táboros részvételre is, melynek díja 13.000 Ft/fő. Ebben az esetben a részvételi díj a napi kétszeri meleg étkezést és a napközbeni programokon való részvételt (beleértve a pénteki kirándulást is) tartalmazza.

A napközis táborra jelentkező gyerekek mellé szakképzett felügyelőt biztosítunk.

Az ajánlott érkezési idő napi lebontásban:
szerda: 16:00-tól
csütörtök: 8:00-10:00
péntek: 8:00-10:00 (Választható kirándulás, ezért kérjük késés esetén jelezzenek)
szombat: 8:00-10:00

A programok minden nap 21:00-ig tartanak.

A jelentkezési határidő: 2018. március 20.

A pénteki kirándulásokról információk később.

Reméljük felkeltettük érdeklődését! Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Hujber Kristóf
hujber.kristof@zabhegyezo.hu
+36 30 345 57 15

A változás jogát fenntartjuk!