2018. január 16. kedd

RSS

Szülőknek

Kedves Szülők!

A Gyerekfesztivált 1992 óta minden évben, a tavaszi szünetben rendezi meg a közhasznú Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesülete, ebben a tanévben 2017. április 12-16. között rendezi meg.  A tábor elsősorban az általános iskolás korosztályt célozza meg, 6-13 éves kor között. A résztvevő csoportokat általában osztályok, évfolyamok alkotják, de előfordul, hogy egyéb gyerekcsoportok (pl.: szakkörök, sportkörök) érkeznek.

A Gyerekfesztivál központi helyszíne egy arra alkalmas iskola vagy művelődési ház, itt zajlanak zömében a programok és az étkeztetés. A meleg ételt hivatásos szakácsok, az iskola ételbeszállítói főzik. A gyerekek számára a környező iskolákban biztosítjuk a szállást saját hálózsákban, polifonon vagy tornaszőnyegen.

A résztvevőket változatos programokkal és kézműves foglalkozásokkal várjuk, így lehetőségük nyílik kedvüknek és egyéniségüknek megfelelő foglalkozást választani. Megtapasztalhatják a kultúrák közötti sokszínűséget, kipróbálhatják magukat a nagyjátékokban, ahol az összes fesztiválozó lurkó együtt játszik. A fesztivál ideje alatt a gyerekekkel szakképzett és több éves tapasztalattal rendelkező önkéntes animátoraink foglalkoznak. A tábor végén minden gyerek felejthetetlen élményekkel tér haza.

A Gyerekfesztiválra több hazai és határon túli gyerekcsoport érkezik, éppen ezért nagy gonddal és odafigyeléssel szervezzük a programokat. Az egyéni jelentkezők egy szakképzett pedagógus által vezetett csoportba kerülnek.

Időpont:                    2017. április 12-16.

Részvételi díjak:

I. Blokk 2017. március 17-ig Külföldi csoportoknak 15 000 Ft/ fő 50% előleg
Magyarországi csoportoknak 16 000 Ft/ fő
II. Blokk 2017. március 18-tól Külföldi csoportoknak 17 000 Ft/ fő 50% előleg
Magyarországi csoportoknak 18 000 Ft/fő

Amennyiben március 17-ig leadják jelentkezésüket, akkor a Fesztivál költsége határon túliról érkezőknek 15.000 Ft/fő, a hazaiaknak pedig 16.000 Ft/fő-be kerül. Természetesen később is örömmel vesszük megkeresésüket, de ebben az esetben a részvételi díj már 17.000 Ft/fő-re és 18.000 Ft/fő-re emelkedik. Jelentkezésük az előleg – azaz 50% – megfizetésével történik. Testvérek jelentkezése esetén 2.000 Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani a fenti árakból. Ez az összeg tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és az összes programon való részvételt.

Reméljük felkeltettük érdeklődését! Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Csucsuj Réka
csucsuj.reka@zabhegyezo.hu
+3670/ 559 96 35

A változás jogát fenntartjuk!