2018. január 16. kedd

RSS

Tanároknak

Kedves Csoportvezetők!

A Gyerekfesztivált 1992 óta minden évben, a tavaszi szünetben rendezi meg az Egyesület, ebben a tanévben 2017. április 12-16. között. 100-120 középiskolás és főiskolás fiatal négy napon át szórakoztat és lát vendégül átlagosan 250-350 gyereket az ország különböző településeiről és határainkon túlról. A tábor elsősorban az általános iskolás korosztályt célozza meg, 6-13 éves kor között. A résztvevő csoportokat általában osztályok, évfolyamok alkotják, de előfordul, hogy egyéb gyerekcsoportok (pl.: szakkörök, sportkörök) érkeznek.

Rendezvényünk központi helyszíne egy arra alkalmas iskola vagy művelődési ház, itt zajlanak zömében a programok és az étkeztetés. A meleg ételt hivatásos szakácsok, az iskola ételbeszállítói főzik. A gyerekek számára a környező iskolákban biztosítjuk a szállást saját hálózsákban, polifoamon vagy tornaszőnyegen. A meleg ételt hivatásos szakácsok, az iskola ételbeszállítói főzik.

A rendezvény a következő típusú programelemekből áll:

1) Nagyjátékok: 2-3 órán át tartó, a Fesztivál összes részvevőjét megmozgató vetélkedők, játékok.

2) Fesztiválklub: a Nagyjátékokkal párhuzamosan futó állandó helyszínek; élő társasjátékok, labirintus stb.

3) Fakultatív nap: ezen a napon a helyszínt adó város környékén lévő nevezetességek és érdekességek meglátogatása kerül sor. A gyerekek szabadon választhatnak 5-6 kirándulás közül, hogy melyiken szeretnének részt venni.

4) Kavalkád: a Gyerekfesztivál nyílt napja, melyre a részvevő csoportok zenés-táncos vagy a mindig népszerű bűvész előadásokkal szoktak készülni. Ezek 5-10 perces kötetlen témájú és változatos létszámú produkciók. A program hagyományosan a vendéglátó város legnagyobb gyerekrendezvénye a tavaszi szünetben.

5) Kézműves sarok: a gyerekek által nagyon kedvelt programelem. Ha a sok játék közben megpihennének, hozzáértő animátoraink keze alatt kibontakoztathatják kreativitásukat.

A Gyerekfesztiválra több hazai és határon túli gyerekcsoport érkezik, éppen ezért nagy gonddal és odafigyeléssel szervezzük a programokat. Az egyéni jelentkezők egy szakképzett pedagógus által vezetett csoportba kerülnek.

Időpont:                    2017. április 12-16.

Részvételi díjak:

I. Blokk 2017. március 17-ig Külföldi csoportoknak 15 000 Ft/ fő
Magyarországi csoportoknak 16 000 Ft/ fő
II. Blokk 2017. március 18-tól Külföldi csoportoknak 17 000 Ft/ fő
Magyarországi csoportoknak 18 000 Ft/fő

Amennyiben március 17-ig leadják jelentkezésüket, akkor a Fesztivál költsége határon túliról érkezőknek 15.000 Ft/fő, a hazaiaknak pedig 16.000 Ft/fő-be kerül. Természetesen később is örömmel vesszük megkeresésüket, de ebben az esetben a részvételi díj már 17.000 Ft/fő-re és 18.000 Ft/fő-re emelkedik. Jelentkezésük az előleg – azaz 50% – megfizetésével történik. Testvérek jelentkezése esetén 2.000 Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani a fenti árakból. Ez az összeg tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és az összes programon való részvételt.

Reméljük felkeltettük érdeklődését! Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Csucsuj Réka
csucsuj.reka@zabhegyezo.hu
+3670/ 559 96 35

Reméljük, ezzel megkönnyítjük munkájukat az osztálykirándulás szervezésében, hiszen az utazás lebonyolításán kívül semmilyen egyéb tennivalójuk nincsen.

A változás jogát fenntartjuk!