2018. december 13. csütörtök

RSS

Tanároknak

Kedves Csoportvezetők!

A Gyerekfesztivált 1992 óta minden évben, a tavaszi szünetben rendezi meg az Egyesület, ebben a tanévben 2018. március 28. – április 1. között Budapesten a Kürt Alapítványi Gimnáziumban (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 5/b.). 100-120 középiskolás és főiskolás fiatal négy napon át szórakoztat és lát vendégül átlagosan 250-350 gyereket az ország különböző településeiről és határainkon túlról. A tábor elsősorban az általános iskolás korosztályt célozza meg, 6-13 éves kor között. A résztvevő csoportokat általában osztályok, évfolyamok alkotják, de előfordul, hogy egyéb gyerekcsoportok (pl.: szakkörök, sportkörök) érkeznek.

Rendezvényünk központi helyszíne egy arra alkalmas iskola vagy művelődési ház, itt zajlanak zömében a programok és az étkeztetés. A meleg ételt hivatásos szakácsok, az iskola ételbeszállítói főzik. A gyerekek számára a környező iskolákban biztosítjuk a szállást saját hálózsákban, polifoamon vagy tornaszőnyegen. A meleg ételt hivatásos szakácsok, az iskola ételbeszállítói főzik.

A rendezvény a következő típusú programelemekből áll:

1) Nagyjátékok: 2-3 órán át tartó, a Fesztivál összes részvevőjét megmozgató vetélkedők, játékok.

2) Fesztiválklub: a Nagyjátékokkal párhuzamosan futó állandó helyszínek; élő társasjátékok, labirintus stb.

3) Fakultatív nap: ezen a napon a helyszínt adó város környékén lévő nevezetességek és érdekességek meglátogatása kerül sor. A gyerekek szabadon választhatnak 5-6 kirándulás közül, hogy melyiken szeretnének részt venni.

4) Kavalkád: a Gyerekfesztivál nyílt napja, melyre a részvevő csoportok zenés-táncos vagy a mindig népszerű bűvész előadásokkal szoktak készülni. Ezek 5-10 perces kötetlen témájú és változatos létszámú produkciók. A program hagyományosan a vendéglátó város legnagyobb gyerekrendezvénye a tavaszi szünetben.

5) Kézműves sarok: a gyerekek által nagyon kedvelt programelem. Ha a sok játék közben megpihennének, hozzáértő animátoraink keze alatt kibontakoztathatják kreativitásukat.

A Gyerekfesztiválra több hazai és határon túli gyerekcsoport érkezik, éppen ezért nagy gonddal és odafigyeléssel szervezzük a programokat. Az egyéni jelentkezők egy szakképzett pedagógus által vezetett csoportba kerülnek.

Helyszín:                   Kürt Alapítványi Gimnázium (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 5/b.)
Időpont:                    2018. március 28. – április 1.

Részvételi díjak:

Az előző évekhez képest, az idei fesztiválon megváltoznak a részvételi díjak befizetésének határidejei és árai. Az idei fesztivál részvételi díja 17.000 Ft/fő, mind a határon túlról érkezőknek mind a hazai csoportoknak is. Testvérek jelentkezése esetén 2.000 Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani a fenti árból, abban az esetben is, ha a testvérek külön csoportban érkeznek.

Ez az összeg tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és a Fakultatív nap esetleges költségein kívül az összes programon való részvételt. A kísérők létszáma nem meghatározott, azonban minden 10. gyermek után egy szülő vagy pedagógus részvételét tudjuk ingyenesen biztosítani.

Azon résztvevők, akik a regisztráción túl 2018. február 15-ig az előleget is elutalják  a Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesületének bankszámlájára, vagy személyesen befizetik, azok számára 1 db fesztivál pólót adunk ajándékba. (Az előleg összege 3.400 Ft, ez a teljes részvételi díj 20%-a, testvérek esetében ez az összeg 3.000 Ft)

A végső jelentkezési határidő: 2018. március 20. ez után már nem áll módunkban jelentkezéseket elfogadni. A jelentkezés csak abban az esetben számít véglegesítettnek, amennyiben az előleg is befizetésre kerül!

A fennmaradó összeg befizetésére a fesztivál első napjáig van mód 2018. március 28-ig. Az előleghez hasonlóan választható az utalásos és a készpénzes fizetési opció is.

Reméljük felkeltettük érdeklődését! Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Hujber Kristóf
hujber.kristof@zabhegyezo.hu
+36 30 345 57 15

A változás jogát fenntartjuk!