2020. július 7. kedd

RSS

Segítsd adód 1%-ával a Zabhegyezők munkáját!

A Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesületének önkéntesei immáron 22. alkalommal láttak vendégül a tavaszi szünetben közel 300 gyermeket a Nemzetközi Gyerekfesztiválon. Adód 1%-ával te is hozzájárulhatsz a XXIII. Nemzetközi Gyerekfesztivál sikeréhez.
Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesülete
Adószám: 19669467-1-42
Letölthető nyilatkozat: Szja 1% nyilatkozat

A rendezvényünk programjait minden évben egy történet köré építjük fel, ami nem csak a programelemekben, hanem dekorációban is visszaköszön. Az idei évben az „Alice csodaországban” mesére épült a Fesztivál. A rendezvény célja, hogy játékok során fejlesszük a résztvevő gyerekek szociális készségeit, miközben barátokat szereznek, és új kultúrákat ismernek meg. A Fesztivál létrehozásának és lebonyolításának alapgondolata a gyerekek aktív, cselekvő részvételének előtérbe helyezése. A résztvevők itt nem csupán szemlélői, hanem létrehozói a programoknak. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk a csoportok számára tudásuk, tevékenységük, kultúrájuk bemutatására és a többi csoport megismerésére. A Fesztivál legnagyobb értékei a játszva tanulás, a tolerancia és a közösségtudat.

Fontosnak tartjuk, hogy a résztvevő fiatalok minél több magyarországi nagyvárost ismerjenek meg az évek alatt, így idén Debrecen városába látogattunk el.

Most a Te támogatásodat kérjük, hogy a tavaszi szünet legnagyobb gyerekrendezvénye minél színvonalasabb kereteket ölthessen.

Szólj hozzá!