2022. május 29. vasárnap

RSS

XXIX. Nemzetközi Gyerekfesztivál

KEDVES GYEREKFESZTIVÁLOZÓK!

A XXIX. Nemzetközi Gyerekfesztivál az idei évben 2020. április 8-12. között kerül megrendezésre. A rendezvény központi helyszíne hamarosan bejelentésre kerül.

Az idei fesztivál részvételi díja a tavalyihoz hasonlóan 17.000 Ft/fő, mind a határon túlról érkezőknek mind a hazai csoportoknak. Testvérek jelentkezése esetén 2.000 Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani a fenti árból, abban az esetben is, ha a testvérek külön csoportban érkeznek.

Ez az összeg tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és a Fakultatív nap esetleges költségein kívül az összes programon való részvételt. A kísérők létszáma nem meghatározott, azonban minden 10. gyermek után egy szülő vagy pedagógus részvételét tudjuk ingyenesen biztosítani.

Azon résztvevők, akik a regisztráción túl 2020. március 15-ig az előleget is elutalják a Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesületének bankszámlájára, vagy személyesen befizetik, azok számára 1 db fesztivál pólót adunk ajándékba. (Az előleg összege 3.500 Ft mindenki számára)

A végső jelentkezési határidő: 2020. április 03., ezután már nem áll módunkban jelentkezéseket elfogadni. A jelentkezés csak abban az esetben számít véglegesítettnek, amennyiben az előleg is befizetésre kerül!

A fennmaradó összeg befizetésére a fesztivál első napjáig van mód, 2020. április 8-ig. Az előleghez hasonlóan választható az utalásos és a készpénzes fizetési opció is.

Helyszín:                   Egyeztetés alatt
Időpont:                    2020. április 8-12.

Befizetéssel kapcsolatos információk:

Kedvezményezett: ZABHEGYEZŐ Gyerekanimátorok Egyesülete
Számlaszám: 12011351-00149941-00100003 Raiffeisen Bank
(Kérjük, a közleménybe írják be a csoport nevét és létszámát, vagy az egyéni jelentkező nevét.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csoportos jelentkezés adatbekérő táblázata letölthető >>ITT<<

 

 

Szólj hozzá!