2022. augusztus 16. kedd

RSS

XXIX. Nemzetközi Zabhegyező Gyerekfesztivál

Kedves Szülők! Kedves Csoportvezetők!

 

Az elmúlt napok híreinek hatására már bizonyára vártátok a hivatalos tájékoztatást az idei Gyerekfesztivállal kapcsolatban. A Programigazgatóság és Vezetőség hosszasan foglalkozott a kérdéssel, de sajnos a napokban kiadott Kormányhatározatok miatt mára biztossá vált, hogy a 29. Nemzetközi Gyerekfesztivált a tervezett időpontban nem fogjuk tudni megtartani.

Nehéz döntés volt ez számunkra, hiszen mint sokan közületek, mi is Fesztiváltól Fesztiválig számoljuk az éveket. Az utolsó pillanatig reménykedtünk benne, hogy akár kisebb-nagyobb megkötésekkel, de valóra tudjuk váltani azokat a programokat és ötleteket, amiket az elmúlt fél év során kitaláltunk és tökéletesítettünk. Sajnos az élet közbeszólt, de hisszük, hogy a saját és szeretteink egészségének védelmében ez a helyes döntés, még akkor is, ha esetleg a tavaszi szünet idejére az intézkedéseket visszavonják.

Hatalmas nehézség volt nekünk, és biztosak vagyunk benne, hogy nektek is, hogy eddig nem tudtunk helyszínt meghirdetni. Ezt a bizonytalanságban töltött utolsó napokban már nem is tettük meg, mivel nem mertük lefixálni egyiket sem. Igyekszünk az utolsó pillanatokban felmerült lehetséges helyszínekkel egyeztetni a következő éves együttműködés lehetőségét, hogy az eddigiekhez képest sokkal korábban, akár már a nyáron meghirdethessük a 29. Nemzetközi Gyerekfesztivált befogadó várost.

 

A Fesztivál elmaradása miatt természetesen hamarosan felvesszük a kapcsolatot azokkal, akik már befizették az előleget vagy az egész részvételi díjat, hogy a teljes összeg visszatérítéséről egyeztessünk.

 

Szeretnénk azonban, ha mindezek ellenére is tudnánk találkozni Veletek és a gyerekekkel, ezért hamarosan elkezdjük az ötletelést és egyeztetést, hogy ezt miképp tudnánk megtenni, ezzel egy kicsit idénre is becsempészve a Fesztivál hangulatát a hétköznapokba. Amennyiben ezzel kapcsolatban ötletetek, javaslatotok lenne, esetleg egy iskolai program, amibe be tudnánk csatlakozni, szívesen vennénk ha megosztanátok velünk.

 

Üdvözlettel:

A Zabhegyezők

Szólj hozzá!